Najočakávanejšie seriály 2020

Prichádza rok 2020 a s ním množstvo potenciálnych seriálových hitov. Otvorené sú termíny premiér očakávaných seriálových blockbusterov ako Pán prsteňov v produkcii Amazonu ako aj spin-of Hry o tróny na HBO. Tiež zostáva s otáznikom ako dopadnú Bebjakovi Slovania a či z nich spraví „našich“ Vikingov a predá ich aj do sveta. Každopádne, tu je päť očakávaných noviniek a päť nových sérií už zabehnutých seriálov, na ktoré sa možno tešiť.

  • Hunters (Amazon)

Amazon v objeme produkcie nie je taký intenzívny ako Netflix. Ale keď sa do niečoho pustí, tak to je niečo. Veď si len spomeňme na novinku roka 2019, The Boys. Hunters bude seriálom o mladej skupine lovcov nacistov, ktorú bude viesť nik menší ako Al Pacino. To by nemalo dopadnúť zle.

  • Outsider (HBO)

V poslednom čase adaptácií kníh Stephena Kinga bolo množstvo. Táto novinka, ktorá prichádza už v januári, však sľubuje atmosféru porovnateľnú s True Detective. Až na to, že to je fikcia.

  • Run (HBO)

O tejto novinke je zatiaľ známeho len veľmi málo, ale aj to, čo je, sľubuje veľa. Za romantickým komediálnym seriálom totiž sú tvorcovia Killing Eve a jednu z hlavných úloh si zahrá Phoebe Waller-Bridge, jeden z objavov roka 2019, známa hlavne vďaka seriálu Fleabag na Amazone.

(trailer zatiaľ nie je dostupný)

  • Dracula (Netflix)

Vďaka Netflixu sa dostaneme aj k produkcii BBC, ktorou je nové, mini-sériové spracovanie slávneho románu o krvilačnom grófovi Drakulovi. A že by to nemalo dopadnúť zle, sľubujú tvorcovia Sherlocka, ktorí sú podpísaní pod týmto projektom.

  • Zrádci (ČT)

Na toto sa úprimne teším. Po tom, ako sme mohli vidieť kvalitu písania Mira Šifru v Rédlovi, v novom roku nás čaká kriminálka z prostredia vietnamskej mafie v Čechách.

Návraty:

  • Curb Your Enthusiasm (HBO)

Jeden z najzábavnejších seriálov mal viac ako dvojročnú prestávku. Ak pozeráte SNL, viete, že Larry David je stále zábavný a aj v 10. sérii sa budeme mať na čo tešiť.

  • Westworld (HBO)

Druhá séria zamiešala virtuálnym svetom Westworldu tak, že v ňom nezostal kameň na kameni a úprimne ľutujem každého, kto ho sledoval trpezlivo týždeň po týždni. V tretej sérii sa dostávame mimo zábavného parku a tak aj vďaka dvojici Nolan – Joy sa máme na čo tešiť.

  • American Crime Story: Impeachment (Netflix)

ACS funguje s uzavretým prípadom pre každú jednu sériu. Po súde s O.J.Simpsonom a prípade vraha Versaceho bude tretia séria patriť Impeachmentu amerického prezidenta Billa Clintona. Keď sa do toho pustili tvorcovia, ani netušili, ako aktuálny bude…

(trailer nie je dostupný)

  • Walking Dead: World Beyond (?)

Najúspešnejší seriál zo sveta po zombie apokalypse prichádza s druhým svojim spin-offom a tentokrát sa bude venovať dospievaniu prvej generácie po vypuknutí nákazy. Keby to nebolo o oživujúcich mrtvolách s rozkladajúcim sa mäsom, tak by sa dalo povedať, že to bude iste chuťovka.

  • Star Trek: Picard (Netflix)

Toto je niečo, čo figuruje v mnohých prehľadov očakávaných seriálov nového roka. Návrat legendárneho kapitána vesmírnej lode Enterprise Jeana-Luca Picarda vo vlastnom, špecializovanom seriáli bude iste udalosťou roka.

Komentujte cez Facebook

Related posts